Ergotherapeuten

Billie cream Ribcap medical grade helmet adult woman
Overweeg Ribcap voor de behoeften van uw patiënten

Ribcap is de eerste modieuze helm voor uw klanten!

Val -& letselpreventie op zijn best!

Vertrouwd door experts · Geliefd bij gebruikers · Medische kwaliteitsvolle beschermende helmen

Info sheet What's inside a Ribcap

ONTWORPEN OM AANZIENLIJKE & HERHAALDE SCHOKKEN TE WEERSTAAN

De medische helm biedt optimale bescherming van het hoofd bij een val of stoot tegen het hoofd.

INDRUKWEKKENDE VOCHTBEHEERSING

De donszachte gebreide stof absorbeert zweet en voert het af van het lichaam zonder de huid te veel uit te drogen voor de meest comfortabele en zachte hoofdbescherming ooit.

UITSTEKEND COMFORT

De zachte beschermende muts biedt huidvriendelijke kwaliteiten, ongeëvenaarde hygiëne en bewegingsvrijheid zonder afbreuk te doen aan het feit dat het een beschermende helm voor volwassenen is.

MAAT

Beschikbaar in verschillende maten, voor jong en oud.

BESCHERMING OP ZIJN BEST

U kunt erop vertrouwen dat de helm niet losgaat wanneer bescherming het hardst nodig is, met de afneembare kinriem die de helm altijd op zijn plaats houdt.

Trusted by experts Amy Hester Pat Quigly
Deze professionals werken al met ons samen ...

Ribcap weet dat u als een gediplomeerd verpleegkundige of ergotherapeut veel tijd hebt besteed aan het ontwikkelen van uw medische en interpersoonlijke vaardigheden om patiënten met verschillende gezondheidsproblemen en vaardigheidsniveaus op formidabele wijze te kunnen ondersteunen. Misschien heeft u aanvullende opleidingen gevolgd om patiënten te ondersteunen met complexe behoeften waardoor ze meer kans hebben om te vallen, zoals

Epilepsie · Parkinson · Autisme · Val -en letselpreventie · Hersenverlamming · Multiple Sclerose · Gilles de la Tourette · Ehlers Danlos syndroom · ... ·

Nu kunt u een geweldig hulpmiddel voor letselpreventie aanbieden aan uw gemeenschap ...

Red background
Waarom kiezen voor een Ribcap voor uw klanten ...

Onze 360° beschermende Ribcap helmen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en stoffen die passen bij de individuele behoeften en persoonlijkheden van uw patiënten, waaronder beanies, baseballpetten, pilotenmutsen en vissershoedjes.

Vissershoedjes
Overview Ribcap Medical Grade Products

Doe mee met ons B2B programma, zij vertrouwen ons al ...

Ontvang uw offerte met alle prijzen binnen 48 uur. Ga naar de pagina met productdetails om producten aan de offerte toe te voegen.

Ontvang uw offerte
Logos of trusted international institutions
Picture of Lindsay Delong
Red background

"Ik heb met verschillende cliënten met neurologische aandoeningen gewerkt die hoofdbescherming nodig hadden. De opties die ze hadden waren minder dan wenselijk en leverden weinig resultaat op. Ribcap heeft een ongelooflijk goed ontworpen oplossing geboden die veiligheid biedt en waardigheid behoudt! De focus op materiaal van hoge kwaliteit en het aantrekkelijke ontwerp voor alle leeftijden maken dit bedrijf echt uniek. Mijn enige wens is dat ik ze eerder had leren kennen!"