Retourneren

Retourbeleid voor Ribcap Medische Helmen

Bedankt voor het kiezen van Ribcap. Wij streven ernaar producten van hoge kwaliteit en een uitzonderlijke klantenservice te bieden. Als u om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, zijn wij er om u te helpen. Lees ons retourbeleid aandachtig door voor een soepel proces.

Bij Ribcap begrijpen we dat een product soms niet aan uw verwachtingen voldoet. Daarom bieden wij een probleemloze retourprocedure. We hebben de details hieronder voor u op een rijtje gezet om het u gemakkelijk te maken uw Ribcap medische helm te retourneren of om te ruilen indien nodig.

Algemeen retourbeleid:
 • Retourzendingen worden geaccepteerd binnen 14 dagen na aankoop.
 • Geen restocking fee.
 • Exclusieve aanbiedingen kunnen niet geretourneerd worden.
Vaste tarieven voor retourzendingen:
 • We bieden vaste tarieven voor retourzendingen om het proces gemakkelijk voor je te maken. Wees gerust, er zijn geen restockingkosten voor retourzendingen. Wij vinden het belangrijk om retourzendingen zo transparant en eenvoudig mogelijk te maken.
Bestemming
Verzendkosten
Adres magazijn
Label wordt verstrekt door Ribcap, via e-mailberichten.
Internationale
retourzendingen
$25 USD
Ribcap Magazijn - Retourcentrum, België
Zwaarveld 34
9220 Hamme
België
Binnenlandse
retourzendingen (VS)
$10 USD
Ribcap Warehouse - Retourcentrum, Verenigd 895 Towbin Ave
Eenheid Af
Lakewood NJ 08701
Retourzendingen EU
€10 EUR
Ribcap Magazijn - Retourcentrum, België
Zwaarveld 34
9220 Hamme
België
Om een retourzending te initiëren:
 • Stuur een e-mail naar contact@ribcap.com of bezoek onze retourpagina. Vermeld het bestelnummer en de reden voor het retourneren/omruilen.
 • Gebruik ons zelfbedieningsplatform voor retourzendingen door hier naar uw account te gaan.
Retourneren - Volgende stappen:
Ons toegewijde klantenserviceteam is er om u te helpen tijdens het retourproces. We streven ernaar om tijdig antwoord te geven op je vragen en je bij elke stap op de hoogte te houden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet het artikel in dezelfde staat verkeren als ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.
 • Ribcap zal de retourzending goedkeuren of afwijzen.
 • Een retouretiket zal worden verstrekt via e-mail.
 • Na ontvangst en controle wordt het aankoopbedrag minus de verzendkosten teruggestort.
Terugbetaling - Volgende stappen: Na ontvangst en controle van uw retourzending stellen wij u op de hoogte van de goedkeuringsstatus. Als het is goedgekeurd, ontvang je binnen 10 werkdagen een automatische terugbetaling op je oorspronkelijke betaalwijze.
 • De verzendkosten worden afgetrokken van het oorspronkelijke restitutiebedrag.
 • Opmerking: De verwerkingstijd van de bank of creditcard kan van invloed zijn op de terugbetaling.
Ruilen:
Als je een omruiling verkiest, starten we het retourproces terwijl we tegelijkertijd een nieuwe bestelling voor het gewenste product aanmaken. Zodra we de retourzending hebben ontvangen, versturen we het nieuwe product. Houd er rekening mee dat er een eenmalige limiet is voor dit ruilproces.

Europese Unie 14-daagse afkoelingsperiode:
Voor artikelen die naar de Europese Unie worden verzonden, heb je het recht om je bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te annuleren of terug te sturen. Het artikel moet zich in dezelfde staat bevinden als ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Een aankoopbewijs is vereist.

Garantie:
Onze producten hebben een garantie van twee jaar. De garantieprocedure volgt dezelfde procedure als hierboven beschreven. Er zit 2 jaar garantie op dit product. De garantieperiode gaat in op de aankoopdatum (te zien op de aankoopbon). Tijdens de garantieperiode kunt u klachten over een defecte RIBCAP® indienen bij uw dealer of het opgegeven serviceadres. In deze periode repareren wij kosteloos alle defecten die te wijten zijn aan materiaal- of bedieningsfouten. Onjuiste behandeling, vallen, stoten en dergelijke zijn uitgesloten van de garantie. Er begint geen nieuwe garantieperiode als de RIBCAP® wordt gerepareerd of omgeruild; de garantieperiode van 2 jaar vanaf de aankoopdatum loopt ongewijzigd door. Elke garantie vervalt in geval van niet-naleving zoals gebruik anders dan bedoeld, reparaties en wijzigingen aan de hoofdbeschermer of zijn onderdelen door onbevoegde personen.

Beschadigingen en problemen:
Inspecteer uw bestelling bij ontvangst. Neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect, beschadigd of onjuist is, zodat we het probleem direct kunnen oplossen. Wij waarderen uw vertrouwen in Ribcap. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met contact@ribcap.com.