Robin deelt haar mening over het dragen van de beschermende helmen van Ribcap

28 | 05 | 19

Robin deelt haar mening over het dragen van de beschermende helmen van Ribcap

Ribcap is verheugd Robin te hebben geholpen om veilig te blijven EN er super cool uit te zien! Hier is Robin's verhaal over haar ervaring met het dragen van haar allereerste Ribcap "Mijn naam is Robin Audette, ik ben een 37-jarige vrouw en moeder van een prachtige dochter die het Angelman Syndroom heeft." "Twee jaar geleden kreeg ik mijn eerste aanval, het was een tonisch-clonische [...]

Ribcap is verheugd Robin te hebben geholpen veilig te blijven EN er super cool uit te zien!

Hier is Robin's verhaal over haar ervaring met het dragen van haar allereerste Ribcap

"Mijn naam is Robin Audette, ik ben een 37-jarige vrouw en moeder van een prachtige dochter die het Angelman Syndroom heeft."

Robin Audette | Angelman Syndrome | Seizure helmet

"Twee jaar geleden kreeg ik mijn eerste aanval, het was een tonisch-clonische (gran Mal) en ik hoopte dat het de enige zou zijn, maar dat was niet zo. Ik zou er nog vier krijgen, allemaal verspreid, zonder patroon. Drie hersenschuddingen door ernstig hoofdletsel, twee waren heel erg. Ik begon een grote helm te dragen uit angst en ik realiseerde me dat het niet praktisch of comfortabel was in mijn leven. Ik werk in een restaurant en ik ben thuis een moeder met speciale behoeften.

"Toen mijn vriend en ik Ribcap ontdekten, was ik zo enthousiast en hoopvol. We bestelden meteen twee van de Lenny stijl. Ik woon in Canada dus ik dacht dat ze perfect zouden zijn voor de winter. Ik had gelijk! Ik ben zo dol op mijn Ribcaps! Ik droeg ze de hele dag en voelde me veilig en comfortabel! Mensen hadden niet door dat ik een beschermend hoofddeksel droeg! Past geweldig, ziet er geweldig uit en zes maanden later zijn ze nog steeds in perfecte staat! Ik heb onlangs twee ball-caps gekocht voor de zomer en ik vind ze nu al geweldig! De ball cap is licht van gewicht en zo comfortabel, ik draag hem de hele dag en nacht".

Robin Audette | Seizure Helmet | Angelman Syndrome

"Ze zien er net zo uit als een gewone balpet! Ik ben zeer onder de indruk en tevreden over dit product! Beide versies die ik heb zijn stijlvol, veilig en comfortabel. Ik vind het niet leuk om epilepsie te hebben, maar ik ben zo dankbaar dat ik Ribcap heb gevonden! Hartelijk dank voor het maken van deze prachtige artikelen, ze zijn hard nodig! Goed gedaan!

Met vriendelijke groet Robin Audette".

Ribcap is erg dankbaar voor de vriendelijke woorden en is erg blij dat we u hebben kunnen helpen bij het vinden van een beschermende helm die stijlvol, veilig en comfortabel is.

Als je Robin's verhaal leuk vond en je bent op zoek naar een beschermende helm, dan volgt hier wat informatie over ons en wat we doen.

Maak kennis met Ribcap

Een bedrijf dat er prat op gaat te helpen verschillende neurologische aandoeningen aan te pakken zonder afbreuk te doen aan individuele stijl. We genieten er gewoon van om de levenskwaliteit van baby's tot ouderen te verbeteren door 360 graden bescherming te bieden dankzij ons unieke schokabsorberende schuim dat ook licht en ademend is om de hele dag te dragen.

Wil je zien welke stijlen geschikt zijn voor jou? Klik dan hier.

 

Geschreven door Nico De Wilde