Ribcap helmmutsen vergroten vrijheid & onafhankelijkheid

04 | 09 | 19

Ribcap helmmutsen vergroten vrijheid & onafhankelijkheid

Klant drukt de vrijheid uit die hij voelt, dankzij Ribcap! Ribcap is de afgelopen tien jaar enthousiast bezig geweest met het leveren van zachte beschermende hoofddeksels die niet stigmatiserend zijn, licht en ademend, en een stijl die bij ieders levensstijl past. Verhalen zoals die van Diana vervullen ons met trots en stimuleren ons om nog meer bewustzijn te verspreiden dat een beschermende helm niet hoeft te [...]

Klant drukt de vrijheid uit die hij voelt, dankzij Ribcap!

Ribcap is de afgelopen tien jaar enthousiast bezig geweest met het leveren van zachte beschermende hoofddeksels die niet stigmatiserend zijn, licht en ademend, en een stijl die bij ieders levensstijl past. Verhalen zoals die van Diana vervullen ons met trots en stimuleren ons om nog meer bewustzijn te verspreiden dat een beschermende helm niet bol en volumineus hoeft te zijn om veilig te zijn, maar de gebruiker een gevoel van veiligheid EN comfort moet geven.

Hier is Diana met haar verhaal.

"Mijn naam is Diana Hoffman. Ik ben zesentwintig jaar oud en ik heb epilepsie. Ik ben afgestudeerd aan zowel de middelbare school als de universiteit en ik ben ook abstract kunstenaar.
Zoals je op de foto kunt zien, draag ik mijn nieuwste Ribcap wintermuts, en op de andere foto draag ik mijn baseball Ribcap muts, waarop ik te zien ben terwijl ik mijn hulphond, Emmy, liefde geef."

"Ik draag deze hoeden graag omdat ze me zoveel meer vrijheid en onafhankelijkheid hebben gegeven. En ook minder hersenschuddingen. Ik vind het fijn om te weten dat ze me niet laten opvallen en dat ze nog steeds functioneel zijn."

Ribcap Epilepsy Helmet

"Ik draag ze graag omdat ze functioneel zijn. Ze laten me niet opvallen. Deze helmen, of zoals ik ze graag noem helmmutsen, hebben mijn vrijheid en onafhankelijkheid vergroot. Ze stellen me in staat om naar plekken te gaan waar ik eerst niet kon komen. Er is ook een goede variëteit aan stijlen."

"Het bedrijf dat deze mutsen maakt, geeft echt om zijn klanten. Ze geven om hun behoeften. Ik heb het gevoel dat dit iets is wat een bedrijf en zijn product goed maakt. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in of op zoek is naar epilepsiehelmen!!!!"

We bedanken Diana voor haar geweldige beoordeling van Ribcap en zijn erg blij om te horen dat ze haar Ribcap met plezier draagt!

Overzicht van epilepsie bij volwassenen

Epilepsie kan op elke leeftijd worden vastgesteld. Epilepsie is een aandoening die leidt tot schokken in het lichaam, bewustzijnsverlies, wazig zien, verminderd horen of spierspasmen. Bij sommige vormen van epilepsie, zoals een atonische aanval, verliest de persoon alle spierspanning waardoor hij op de grond valt. Dit type aanval staat ook bekend als 'valaanvallen' en kan zeer ernstig zijn door de onvoorspelbare aard van de aanval.

De meest voorkomende soorten aanvallen zijn:

Tonisch-Clonische aanval (ook bekend als Grand Mal)

Tonische aanvallen

Clonische aanvallen

Atonische aanvallen

Afwezigheidsaanvallen

Myoclonische aanvallen

Omdat epilepsie onvoorspelbare valincidenten veroorzaakt, maakt het de persoon vatbaar voor hoofdletsel. Maar dankzij Ribcap zijn onze beschermende hoofddeksels uitvoerig getest volgens de International Rugby Impact Standards en hebben ze het vertrouwen van verschillende neuroverenigingen.

Maar wij bij Ribcap vinden dat een helm niet lelijk mag zijn, zodat de drager ervan om de verkeerde redenen opvalt. Adaptieve mode verandert de industrie en we zijn er trots op dat we voorop lopen in deze revolutie.

Wil je je eigen trendy Ribcap?

Klik hier om onze supercoole ontwerpen te bekijken!

Geschreven door Nico De Wilde