Ribcap en ik - Het verhaal van Brooke Strahan

25 | 11 | 22

Ribcap en ik - Het verhaal van Brooke Strahan

"Ik ben begonnen met het dragen van beschermende hoofddeksels van Ribcap na een traumatische val van een hele trap in mijn vorige huis. Hoewel ik in totaal dertien treden naar beneden viel, brak ik alleen mijn onderrug. Ik wist dat ik veel geluk had gehad dat ik geen ergere verwondingen had opgelopen en de val deed me mijn aandoening (Ehlers Danlos [...]

"Ik ben begonnen met het dragen van beschermende hoofddeksels van Ribcap na een traumatische val van een hele trap in mijn vorige huis. Hoewel ik in totaal dertien treden naar beneden viel, brak ik alleen mijn onderrug. Ik wist dat ik erg veel geluk had gehad dat ik geen ergere verwondingen had opgelopen en de val deed me mijn aandoening (Ehlers Danlos Syndroom Joint Hypermobilty hEDS), waar ik woonde en ook welke risicobeperkende maatregelen ik in mijn leven kon nemen die nog steeds in mijn levensstijl pasten, opnieuw evalueren."

"Ik begon mijn body bracing regelmatiger te dragen, ik verhuisde naar een nieuwe boerderij met een gelijkvloers, toegankelijk huis en ik begon trots mijn Ribcap beschermende hoofddeksel te dragen."

"Als ik mijn Ribcap-helm draag, heeft nog nooit iemand me gevraagd of ik beschermende hoofdbescherming draag, zelfs niet als ik de riempjes omhoog heb gedaan! Ik ben een echte liefhebber van hoeden en hoedenmakerij en iedereen denkt gewoon dat het een van mijn andere hoeden is."

"Ik heb drie stijlen Ribcap beschermende helmen: ik heb een beschermende pet, een beschermende beanie en de nieuwste toevoeging is de schattige emmerachtige hoed genaamd 'Billie'. Ik weet dat ik geen favorieten zou moeten hebben, maar Billie is mijn favoriet. Hij is gewoon zo schattig en past bij zoveel verschillende kledingstijlen."

Wil je meer weten over Ehler Danlos? Ga naar www.ehlers-danlos.com en informeer jezelf. Ontmoet Brooke Strahan op haar Instagram-account @hitherebrooke

Geschreven door Nico De Wilde