Ribcap and Rollz zorgen voor onafhankelijkheid, veiligheid en vertrouwen voor cliënten

04 | 06 | 24

Ribcap and Rollz zorgen voor onafhankelijkheid, veiligheid en vertrouwen voor cliënten

Ontdek hoe Rollz rollators en Ribcap hoofdbescherming mensen mobieler, veiliger en zelfverzekerder maken. Leer van de expertise van ergotherapeut Danielle Base bij het selecteren van de beste hulpmiddelen voor onafhankelijkheid en veiligheid.

Door Danielle Base, Gespecialiseerd ergotherapeut en praktijkassistent verplaatsen en hanteren

In mijn werk als ergotherapeut (OT) heb ik het voorrecht om mensen te helpen vrijheid en vertrouwen in hun leven terug te krijgen. Het kiezen van de juiste hulpmiddelen is van vitaal belang en eersteklas producten zoals Rollz rollators en Ribcap hoofdbescherming zijn echt transformerend.

Mijn dubbele rol

Ik heb het unieke voordeel dat ik tussen twee bedrijven werk: als onderdeel van een toonaangevende mobiliteitsspecialist en met een internationale fabrikant van klinische producten die gespecialiseerd is in drukverzorgingsmanagement. Mijn professionele rollen strekken zich uit over Pearce Bros Mobility en Gel Ovations Europe, beide gevestigd in Bristol, Verenigd Koninkrijk.

Pearce Bros Mobility is een belangrijke leverancier van mobiliteitsartikelen in het zuidwesten van Engeland, waar we gespecialiseerde hulpmiddelen leveren voor alle verschillende behoeften van cliënten. We zijn er trots op Rollz rollators en Ribcap hoofdbescherming op voorraad te hebben. Beide producten zijn voorbeeldig in kwaliteit en functionaliteit, en op maat gemaakt om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen.

Levens verbeteren met Rollz Rollators

Als ik een cliënt onderzoek voor een rollator, houd ik rekening met een aantal belangrijke factoren om ervoor te zorgen dat de hulpmiddelen zowel veilig als effectief zijn:

1. Stabiliteit: Om ervoor te zorgen dat de rollator stabiel en veilig is voor het mobiliteitsniveau van de cliënt.
2. Hoogte handvat: Voor veilig en comfortabel gebruik.
3. Zithoogte: Om te helpen bij het staan en zitten.
4. Remmen: Controleer de hanteerbaarheid, vooral als de cliënt moeite heeft met de handfunctie.
5. Opbergcapaciteit: Voor boodschappen of essentiële apparatuur zoals zuurstofflessen.
6. Gewicht en vervoerbaarheid: Of hij gemakkelijk met de auto kan worden vervoerd.
7. Terrein compatibiliteit: Geschikte wielopties op basis van het soort terrein waarop het gebruikt zal worden.

Rollz rollators bieden een uitgebreid scala aan opties, zodat we voor elke cliënt de perfecte rollator kunnen voorschrijven om zijn mobiliteit en onafhankelijkheid te vergroten.

Ribcap: Val- en letselpreventie

Ribcap hoofdbescherming biedt veiligheid zonder het stigma dat geassocieerd wordt met traditionele helmen. Ontworpen om eruit te zien als modieuze beanie mutsen en petten, biedt Ribcap volledige hoofdbescherming op een stijlvolle en discrete manier. Het is vooral nuttig voor mensen met aandoeningen die de mobiliteit en het evenwicht verminderen en het risico op vallen verhogen, zoals:

Hersenverlamming
Ziekte van Huntington
Multiple sclerose (MS)
Bloedaandoeningen
Hersenaandoeningen
Ziekte van Parkinson
Dementie
Beroerte
Artritis
Syndroom van Gilles de la Tourette
Ataxie
Vasculaire ziekten
Diabetes
Hartziekte
     

Zelfvertrouwen en onafhankelijkheid opbouwen

Het gebruik van Rollz rollators en Ribcap hoofdbescherming samen vergroot het zelfvertrouwen en de veiligheid van een cliënt aanzienlijk. Voor iemand die aarzelt om naar de winkel te gaan, biedt een Rollz rollator stabiliteit, opbergruimte voor boodschappen en de mogelijkheid om pauzes te nemen met het zitje, waardoor zelfstandiger uitstapjes aangemoedigd worden.

Tijdens de evaluatie is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de cliënt de rollator veilig gebruikt. We bieden uitgebreid advies, ondersteuning en oefensessies om te bevestigen dat de rollator voldoet aan hun specifieke behoeften en hen helpt veilig en vol vertrouwen hun dagelijkse activiteiten uit te voeren.

Conclusie 

Rollz rollators en Ribcap hoofdbescherming zijn onmisbare hulpmiddelen in mijn praktijk, die cliënten in staat stellen hun mobiliteit te verbeteren en hun veiligheid te garanderen. Deze topmerken stellen mensen in staat om een onafhankelijker en zelfverzekerder leven te leiden en hun dagelijkse ervaringen te veranderen.

    

Geschreven door Nico De Wilde