"Ik vind het geweldig als een beschermende helm is gemaakt om erbij te horen..."

25 | 11 | 22

"Ik vind het geweldig als een beschermende helm is gemaakt om erbij te horen..."

"We ontdekten Ribcap een jaar geleden toen we op zoek waren naar helmen voor onze 3-jarige die epileptisch is en dystonie en hemiparese heeft aan de linkerkant, waardoor haar evenwicht verschrikkelijk is en ze dagelijks meerdere keren valt. Ze kreeg hersenschuddingen en veel blauwe plekken op haar hoofd door valpartijen. We hadden andere [...]

"We ontdekten Ribcap een jaar geleden toen we op zoek waren naar helmen voor onze 3-jarige die epileptisch is en dystonie en hemiparese heeft aan de linkerkant, waardoor haar evenwicht verschrikkelijk is en ze dagelijks meerdere keren valt. Ze liep hersenschuddingen op en had veel blauwe plekken op haar hoofd van het vallen. We hadden andere helmen geprobeerd, maar door haar grote hoofd pasten de meeste kinderhelmen niet en de helmen voor volwassenen waren niet erg discreet of kindvriendelijk."

"Lulu was ook blij om deze helmen te dragen, in tegenstelling tot andere die we in het verleden hadden geprobeerd. Nu hebben we ook een versie met een emmerhoed gekocht, zodat ze in de zomer veilig kan lopen. Het is zoveel makkelijker om een handicapuitrusting te hebben die eruitziet als gewone kleding en die super comfortabel voor haar is om te dragen!"

AANBEVOLEN PRODUCTEN:

Wil je ook op onze blog?

Vertel ons je verhaal, neem contact met ons op of tag ons op sociale media.

 

Geschreven door Nico De Wilde