Hanger Clinic & Ribcap

31 | 10 | 23

Hanger Clinic & Ribcap

Hanger Clinic is een van de toonaangevende ketens van orthopedische ziekenhuizen en centra in de VS. We zijn erg blij dat we een preferred partner zijn van Hanger Clinic, omdat zij de wereldstandaard bepalen op het gebied van valpreventie. De Ribcap medische helmen maken nu deel uit van het basisassortiment van Hanger Clinic en op deze manier [...]

Hanger Clinic is een van de toonaangevende ketens van orthopedische ziekenhuizen en centra in de VS. We zijn erg blij dat we een preferred partner zijn van Hanger Clinic, omdat zij de wereldstandaard zetten op het gebied van valpreventie. De Ribcap medische helmen maken nu deel uit van het basisassortiment van Hanger Clinic en zijn op deze manier gemakkelijk verkrijgbaar in de hele VS.


We hadden de kans om te praten met Chelsea Luttrall, werkzaam als orthotist & prothesist bij Hanger Clinic. Chelsea bestelde een tijdje geleden een Ribcap medische helm: "Veel van onze patiënten moeten dagelijks een helm dragen als bescherming tegen aanvallen; en tot nu toe was er geen stijlvolle optie. Dus ging ik op zoek naar een niet-stigmatiserende helm."

Bij Ribcap streven we ernaar om 360° hoofdbescherming te bieden zonder dat je ziet dat je een helm draagt. Het wegnemen van dat stigma is wat ons elke dag drijft. "Je helpt mensen zich aan te passen, waardoor ze gezien worden voor wie ze zijn in plaats van meteen herkend te worden aan hun handicap. Dit is wat de meeste mensen willen, maar eerdere beschermende helmen zouden dat proces alleen maar versnellen," bevestigt Chelsea. "Ribcap heeft echt een positieve invloed op hun dagelijks leven."

We vroegen Chelsea om Ribcap in één zin samen te vatten. "Stijlvolle hoofdbescherming," concludeert ze.

En dat is waar we voor werken, het creëren van een mooie onafhankelijkheid.

Ontdek onze beschermende helmen.

Geschreven door Nico De Wilde