Een autismehelm die bescherming biedt tegen hoofdstoten

25 | 11 | 22

Een autismehelm die bescherming biedt tegen hoofdstoten

Elke dag streven we ernaar om het leven van mensen beter te maken door ze producten te bieden waarmee ze zich veilig voelen in hun omgeving. Of je nu worstelt met epilepsie of autisme, onze beschermende helmen helpen je om je zelfverzekerd te voelen in je dagelijkse leven. Onlangs hadden we de kans om te praten met Gabriella Nuara van Person Centered Care Services. Gabriella is [...]

Elke dag streven we ernaar om het leven van mensen beter te maken door ze producten te bieden waarmee ze zich veilig voelen in hun omgeving. Of je nu kampt met epilepsie of autisme, onze beschermende helmen helpen je om je zelfverzekerd te voelen in je dagelijkse leven.

Ribcap Autism helmet PCCS

Onlangs hadden we de kans om te praten met Gabriella Nuara van Person Centered Care Services. Gabriella is de directeur van Career and Residential Supports bij Person Centered Care Services (PCCS), waar ze toezicht houdt op de dagbesteding, de werkgelegenheidsprogramma's en de individuele woonalternatieven.

Een deel van Gabriella's activiteiten bestaat uit het onderzoeken van hulpmiddelen voor mensen die PCCS ondersteunt. Zo kwam ze Ribcap tegen toen ze op zoek was naar autismehelmen.

"Ik ben vooral gespecialiseerd in het helpen van mensen met autisme. We hebben iemand die regelmatig zijn hoofd stoot tegen harde oppervlakken. Toen we op zoek gingen naar een autismehelm, kwamen we erachter dat Ribcap van pas kon komen om de veiligheid tegen het stoten van het hoofd te waarborgen. Deze Ribcap autismehelm geeft mensen met gedragsuitdagingen de mogelijkheid om veilig te zijn!"

Kleine veranderingen die een groot verschil maken in iemands dagelijkse uitdagingen. Onze niet-stigmatiserende helmen zijn stijlvol en beschermen je dierbaren.

Ontdek hier ons volledige assortiment beschermende autismehelmen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op met Ribcap!

 

Geschreven door Nico De Wilde