De verschillen verkennen: Iggy vs. Lenny

20 | 03 | 24

De verschillen verkennen: Iggy vs. Lenny

Ontdek het verschil tussen de beschermende hoofddeksels Iggy en Lenny in deze gedetailleerde vergelijking. Ontdek hun unieke ontwerpen, aanpassingsmogelijkheden en gebruiksdoeleinden om een weloverwogen beslissing te nemen voor jouw veiligheidsbehoeften. Van materialen tot pasvorm en stijl, verdiep je in de kenmerken die Iggy en Lenny van elkaar onderscheiden, zodat je zeker weet dat je de perfecte beschermende oplossing vindt.

Een van de meest gestelde vragen is: wat is het verschil tussen Iggy en Lenny? Iggy en Lenny zijn twee populaire producten, elk met unieke kenmerken die zijn afgestemd op specifieke behoeften. Inzicht in de verschillen tussen de twee kan mensen helpen weloverwogen beslissingen te nemen bij het kiezen van de meest geschikte beschermende hoofddeksels. Laten we eens duiken in de kenmerken van Iggy en Lenny.

Design

 • Iggy: heeft een uniek, naar boven gericht ontwerp. Gemaakt van eersteklas natuurlijke wol aan de buitenkant en Coolmax-stof aan de binnenkant. Deze materialen zijn duurzaam en toch flexibel, en bieden voldoende bescherming zonder de mobiliteit in gevaar te brengen. Ingebed beschermend schuim zorgt voor betrouwbare schokabsorptie, waardoor Iggy zowel beschermend als comfortabel is.
 •      
 • Lenny: in tegenstelling tot Iggy wordt Lenny gekenmerkt door zijn naar achteren gerichte ontwerp. Lenny is gemaakt van een buitenlaag van natuurlijke wol en een Coolmax binnenlaag die zowel warmte als ademend vermogen garandeert. Deze materialen zijn ook typisch duurzaam en toch flexibel. Ingebed beschermend schuim in de helm zorgt voor betrouwbare schokabsorptie.
 •     

Pasvorm

 • Iggy: wordt geleverd met verstelbare bandjes waardoor de pasvorm kan worden aangepast aan individuele voorkeuren. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en stelt gebruikers in staat om de perfecte balans te vinden tussen comfort en veiligheid. Hij is echter vooral ontworpen voor volwassenen, met maten van S tot L.
 •     
 • Lenny: heeft een zeer comfortabele pasvorm dankzij verstelbare kinriemen voor een persoonlijke pasvorm. Ook deze helm is speciaal ontworpen voor kinderen met maten in Mini, Midi, Maxi, maar ook voor volwassenen met maten in S, M, L en XL. Dit zorgt ervoor dat kinderen kunnen genieten van hetzelfde niveau van bescherming en comfort als volwassenen.
 •    

Gebruik

Iggy en Lenny zijn allebei uniek ontworpen om jou en je dierbaren te beschermen tegen vallen, aanvallen, evenwichtsproblemen door ouderdom, ... Zo kun je uitgaan zonder gestigmatiseerd te worden. Je zult je goed voelen en er goed uitzien met deze Ribcaps. Het is belangrijk om te weten dat deze beschermende helmen niet gemaakt zijn om mee te sporten, maar dat dit een medisch hulpmiddel is om jezelf en je dierbaren te beschermen.

Stijl

 • Iggy: de stijl van deze beschermende helm is een beanie-look die je zelf kunt vormen. Je kunt Iggy kiezen in twee kleuren: bruin en gestreept. De bruine kleur maakt hem meer casual, terwijl de gestreepte Iggy hem dynamischer maakt.
 •    
 • Lenny: heeft ook een modieuze beanie look waarbij je zelf kunt kiezen hoe je de beanie vormgeeft. Lenny is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals navy, roze, bruin, bordeaux, kaki, grijs en antraciet, zodat je gemakkelijk je stijl kunt uitdrukken. Voor ieder wat wils!
 •     

Kortom, Iggy en Lenny zijn beschermende hoofddeksels die waardevolle bescherming bieden voor verschillende activiteiten, maar ze verschillen in kleur, grootte en ontwerp. Inzicht in deze verschillen kan mensen helpen de meest geschikte optie te kiezen op basis van hun specifieke behoeften en voorkeuren.

Wil je meer weten over Iggy of Lenny? Bezoek onze productpagina's!

 

 

 

Geschreven door Nico De Wilde